بهترین متخصص ایمپلنت تهران در ۱۴۰۲ (از نگاه مراجعه کنندگان)
همان طور که میدانید، خدمات دندانپزشکی از حساسیت ویژهای برخوردار هستند، زیرا با سلامت دهان و دندان در ارتباط میباشند؛ انجام ایمپلنت دندان نیز از این قاعده مستثنی نیست. با استفاده از ایمپلنت، میتوان دندانهای افتاده را جایگزین کرد. اما ممکن است ندانید برای این کار باید به دندانپزشک عمومی مراجعه کنید یا متخصص ایمپلنت؟ همچنین با توجه به حساس بودن مراحل ایمپلنت، مهم است که برای انجام آن به بهترین متخصص ایمپلنت مراجعه کنید تا به عوارض ناخواسته بعدی دچار نشوید. در این مقاله به معرفی بهترین متخصصص ایمپلنت میپردازیم؛ با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
ایمپلنت دندان چیست؟
به طور کلی ایمپلنت دندان از یک بخش پایه و روکش تشکیل میشود؛ پایه یک ساختار تیتانیومی است که به عنوان ریشه دندان در استخوان فک جایگذاری میشود. با استفاده از ایمپلنت دندان میتوان دندانهای از دست رفته را به شکلی طبیعی جایگزین کرد.
لیست ۱۰ تایی بهترین متخصص ایمپلنت دندان در تهران
در این بخش با ما همراه باشید تا بهترین متخصص ایمپلنت در تهران را که دارای سابقه درخشان و مدرک تحصیلی معتبر هستند را به شما معرفی نماییم .
دکتر مهدی کریمی ، بهترین متخصص امپلنت دندان
دارای مدرک فلوشیپ زیبایی دندان از دانشگاه Genova در ایتالیا و در حال گذراندن دوره فلوشیپ لیزر دندانپزشکی در دانشگاه Aachen آلمان
آدرس: سعادت آباد، خ سرو غربی، خ بخشایش، ساختمان افتخار، پ۵۶ ط۴ واحد۴۰۲
دکتر بهمن پوراقدم از بهترین متخصص ایمپلنت در تهران
جراح ایمپلنت و لثه و متخصص زیبایی ، فلوشیپ و مسترشیپ ایمپلنت پیشرفته از ICOI آمریکا و عضو آکادمی دندانپزشکان زیبایی آمریکا AACD
ادرس : فرشته ، مریم غربی ، کویین سنتر ، طبقه ۲
بهترین متخصص ایمپلنت چه کسی است؟
بهترین متخصص ایمپلنت فردی است که دارای ویژگیهای زیر است:
مدرک تحصیلی مربوط
برای کاشت ایمپلنت، باید به دندانپزشکی مراجعه کنید که که دورههای تخصصی مربوط به کاشت ایمپلنت و جراحی را با موفقیت سپری کرده باشد؛ بنابراین بهترین متخصص ایمپلنت از مدرک تخصصی کاشت ایمپلنت دندان برخوردار است.
تجربه
یکی از مهمترین معیارها برای انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت، تجربه میباشد. بدیهی است، متخصصی که بارها ایمپلنت انجام داده و درمانهای موفقی در کارنامه کاری خود دارد، نسبت به همکاران تازه کار خود، از توانایی بیشتری در کاشت دندان برخوردار است. به این ترتیب چنان چه مشکلی رخ دهد، میتواند به سرعت تصمیم درست بگیرد و مشکل را برطرف نماید.
برقراری ارتباط خوب با بیمار
بهترین متخصص ایمپلنت از توانایی برقراری ارتباط با بیمار برخوردار است. او پیش از انجام کار، در مورد مراحل ایمپلنت و روش کاشت با بیمار صحبت کرده و سعی میکند به بیمار آرامش خاطر بدهد. همچنین بهترین روش درمانی را برای بیمار با توجه به شرایط او انتخاب میکند.
برخورداری از تجهیزات پیشرفته
بهترین متخصص ایمپلنت، علاوه بر برخورداری از سطح بالای دانش و تجربه، از جدیدترین و مدرنترین تجهیزات برای کاشت ایمپلنت استفاده میکند. استفاده از تجهیزات پیشرفته و به روز، درمان را آسانتر کرده و روند بهبود را سرعت میبخشد؛ همچنین طبیعی است که هزینه ایمپلنت دندان نیز افزایش میشود.
تفاوت متخصص ایمپلنت با دندانپزشک عمومی
یک فرد برای اینکه مدرک دندانپزشکی عمومی را اخذ کند، باید تحصیلات دندانپزشکی عمومی را با موفقیت طی کند، که این کار در حدود شش سال طول میکشد. فرد پس از تحصیل در رشته دندانپزشکی، موفق به دریافت مدرک دندانپزشکی میشود؛ سپس میتواند وارد دورههای تخصصی شود. این دورهها حدود سه یا چهار سال زمان میبرد.
متخصص ایمپلنت، پزشکی است که علاوه بر گذراندن دوره دندانپزشکی عمومی، چند سال نیز برای آموزش جراحیهای دهان و انجام ایمپلنت دوره دیده است. به یاد داشته باشید یک دندانپزشک عمومی نمیتواند در زمینههای تخصصی نظیر کاشت ایمپلنت، فعالیت کند.
ویژگیهای بهترین متخصص ایمپلنت
از ویژگیهای بهترین متخصص ایمپلنت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سرعت عمل بالا در انجام ایمپلنت: از آنجایی که جراحی کاشت ایمپلنت دندان کمی زمان بر است، سرعت عمل بالای دندانپزشک در عین داشتن مهارت بالا میتواند رضایت بیمار را جلب کند.
داشتن مهارت ارتباطی بالا: برقرای ارتباط موثر با بیمار، میتواند موجب ایجاد احساس آرامش و اعتماد در بیمار شود و در درمان تاثیر مثبت داشته باشد.
برخورداری از دانش و اطلاعات روز: بهترین دکتر ایمپلنت باید دانش خود را در زمینه ایمپلنت به روز نگه دارد و با جدیدترین تکنولوژیها و متد در این زمینه آشنایی داشته باشد و بتواند از متد روز در کار خود استفاده کند.
آشنایی با برندهای ایمپلنت و استفاده از بهترین برندهآ: بهترین دکتر ایمپلنت، با برندهای مختلف ایمپلنت در ایران آشنایی دارد. متخصص ایمپلنت باید هر کدارم از انواع آن را برای بیمار توضیح دهد و با توجه به شرایط بیمار از باکیفیتترین نوع استفاده کند.
مراحل انجام ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان طی مراحل زیر انجام میشود.
مراجعه به متخصص ایمپلنت و مشاوره با او
در قدم اول باید به یک مرکز ایمپلنت خوب مراجعه کنید و با متخصص ایمپلنتی که از قبل در مورد کیفیت کار او تحقیق کرده اید، یک جلسه مشاوره حضوری داشته باشید. در این مراجعه، پزشک به بررسی و معاینه کلی وضعیت فک و دندانهای شما میپردازد و در رابطه با فرایند درمان با شما صحبت میکنید. میتوانید سوالات خود را در این جلسه از پزشک بپرسید و اطلاعات کافی در مورد درمان به دست آورید.
درمانهای جانبی نظیر کشیدن دندان و پیوند استخوان
در مورادی ممکن است طبق نظر متخصص ایمپلنت، پیش از کاشت ایمپلنت، نیاز به کشیدن دندان یا پیوند استخوان وجود داشته باشد؛ در این صورت ابتدا این درمانها صورت میگیرد. ترمیم استخوان چندین ماه طول میکشد.
جای گذاری ایمپلنت در استخوان فک
پس از ترمیم و بهبودی کامل استخوان فک، پزشک یک پیچ فلزی از جنس تیتانیوم را در استخوان فک قرار میدهد. این پیچ به عنوان پایهای برای کاشت دندان محسوب میشود. پس از جوش خوردن ایمپلنت با استخوان فک، مرحله بعد انجام میشود.
قرار دادن هیلینگ کپ بر روی پایه ایمپلنت
پس از طی مرحله قبل و جوش خوردن پایه، متخصص ایمپلنت هیلینگ کپ یا تاج موقت را بر روی پایه ایمپلنت قرار میدهد. این کار موجب بهبود بافت لثه خواهد شد.
قرار دادن اباتمنت بر روی ایمپلنت
با گذشن ۱۰ تا ۱۴ روز از قرار دادن هیلینگ کپ، پزشک آن را برداشته و اباتمنت را بر روی پایه ایمپلنت کار میگذارد.
جایگذاری تاج دائمی برروی ایمپلنت
پس از گذشت ۴ تا ۶ هفته، تاج دائمی طراحی و ساخته شده است و متخصص ایمپلنت آن را بر روی ایمپلنت ثابت میکند. در واقع در این مرحله تاج دائمی درون اباتمنت توسط دکتر ایملنت پیچ شده یا چسبانده میشود.
خدماتی که بهترین متخصص ایمپلنت ارائه میدهد
از مهمترین خدماتی که بهترین متخصص ایمپلنت ارائه میدهد، میتوان به موراد زیر اشاره کرد:
بهترین متخصص ایمپلنت در انجام انواع پروتزهای دندانی شامل ایمپلنت دندان، پروتزهای زیبایی و از تبحر کافی برخوردار است.
بهترین دکتر ایمپلنت انواع روشهای درمانی ایمپلنت را چه برای یک دندان و چه چندین دندان و به صورت پیچیده تر، انجام میدهد.
یک متخصص ایمپلنت خوب انواع پروتزهای ایمپلنت ثابت و متحرک را به بیمار ارائه میدهد.
دکتر ایمپلنت توانایی استفاده از روکشهای مختلف سرامیکی و فلزی را با توجه به شرایط درمان دارد.
این پزشک میتواند مشکلات دندانی فرد به کمک ارائه انواع روشهای مدرن و پییشرفته ایمپلنت برطرف کند.
بهترین دکتر ایمپلنت انواع درمانهای زیبایی مانند لمینت دندان با انواع روکش، لمینتهای موضعی و … را ارائه میدهد.
پزشک ایمپلنت میتواند دردهای مربوط به فک، گیجگاه و لثه را تشخیص داده و درمان کند.
مزایای ایمپلنت و کاشت دندان
مزایای ایمپلنت و کاشت دندان عبارتند از:
طول عمر و ماندگاری بالا
یکی از مزایای بزرگ ایمپلنت، دوام و ماندگاری آن است، به نحوی که یک نوع درمان دائمی محسوب میشود.
شباهت بسیار به دندانهای طبیعی
ایمپلنت دندان میتواند مانند دندان طبیعی، مشکلات غذا خوردن و یا صحبت کردن فردی که دندانهای خود را از دست داده، برطرف کند.
پیشگیری از تحلیل استخوان
هنگامی که فرد دندان خود را از دست میدهد، به تدریج استخوان اطراف آن دندان تحلیل میرود. این عارضه منجر به بیماریهای پاتولوژیک خواهد شد. ایمپلنت این عارضه را برطرف میکند.
جلوگیری از کج شدن دندانهای مجاور
جای خالی یک یا چند دندان، موجب حرکت و بینظمی دندانها میشود. ایمپلنت فاصله خالی را پر کرده و موجب حفظ نظم دندانها میشود.
حفظ تقارن صورت
هنگامی که استخوان فک تحلیل میرود، ممکن است تقارن صورت نیز با مشکل مواجه شود، این روش درمان با بازسازی استخوان فک تقارن موجب بازگشت و حفظ تقارن صورت میشود.
ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب است؟
ایمپلنت دندان برای افرادی که دارای ویژگیهای زیر هستند، مناسب است:
برخورداری از سلامتی کلی خوب وعدم ابتلا به بیماریهایی نظیر دیابت و…عدم مصرف مشروبات الکلی یا دخانیات، زیرا این موارد میتوانند موجب تاخیر یا شکست درمان و بهبودی فرد شوند. عدم ابتلا به بیماریهای لثه و برخورداری از لثههای سالم که بتواند به خوبی از ایمپلنت دندان حمایت کند
دارا بودن استخوان کافی برای پایداری ایمپلنت در فک، چنان چه استخوان فک قوی نباشد، ابتدا پیوند استخوان صورت میگیرد و سپس ایمپلنت کاشته میشود.
فرد باید به مراقبت کافی از دندانهای ایمپلنت شده، پای بند و متعهد باشد، زیرا ایمپلنت دندان به رعایت بهداشت دندان نیازمند است و باید با مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و معاینات دورهای از سلامت آن محافظت کرد.
مزیت مراجعه به بهترین متخصص ایمپلنت
برای کاشت دندان به سراغ بهترین جراح ایمپلنت بروید که مشکلات کمتری متوجه دندان های شما شود. درصد موفقیت کاشت دندان در بین این متخصصان بسیار بالاست اما این در صورتی است که مراقبت های درست انجام شود و حادثه ای رخ ندهد که باعث آسیب گردد.
برای مثال سیگار کشیدن بعد از این جراحی از عمده ترین دلایل شکست این جراحی است در حالی طبق گفته ی متخصصان ایمپلنت باید دو ماه سیگار کشیدن دست بکشید تا کار به ترمیم دندان ها نرسد.
ترمیم ایمپلنت و انجام جراحی دوباره
بهترین متخصص ایمپلنت برای تبدیل جراحی ناموفق به جراحی موفقیتآمیز، ابتدا پایه قبلی را بر می دارند. استخوان فک را تمیز کرده و در صورت نیاز، جراحی استخوان فک را هم دوباره انجام میدهد. بعد از سه ماه پایه ایمپلنت داخل لثه بیمار قرار می گیرد. در این مدت بیمار موظف است بهداشت دهان و دندان را رعایت کند تا از هر گونه التهاب و عفونت در لثه پیشگیری گردد.
مراجعه مرتب به متخصص فک و صورت برای اطمینان از سلامت و عملکرد بهتر ایملپنت مانع از دوبارهکاری می گردد. شکستن مواد سفت با دندان باعث شکستن تاج دندان و فشار پایه ایمپلنت به استخوان فک میشود. اگر بیمار تمامی توصیههای جراح ایمپلنت را به درستی انجام دهد نیازی به جراحی مجدد ایمپلنت نمی باشد.
توصیههایی برای بعد از جراحی ایمپلنت دندان
طبق گفته بهترین متخصص ایمپلنت دندان بیماران بعد از کاشت دندان باید توصیههای زیر را رعایت شود:
• از مصرف غذاهای رنگی مثل چای، قهوه و آبمیوههای غلیظ خودداری نمایید.
• غذاهای گرم و سرد را با فاصله یک ساعته از هم مصرف کرده تا باعث عفونت لثه نشود.
• استفاده از دهانشویه حداقل یک بار در هفته ضروری است. برای پیشگیری از عفونت لثه استفاده از محلول آب و نمک را ۳ بار در ماه استفاده کنید .
• مسواک و نخ دندان از الزامات حفظ سلامت دهان و دندان است که برای ایمپلنت هم واجب است.
جمعبندی
ایمپلنت دندان یک روش عالی برای جایگزینی دندانهای از دست رفته است؛ اما برای انجام این کار باید به بهترین متخصص ایمپلنت مراجعه کنید، تا علاوه بر یک درمان موفق، از ابتلا به عوارض بعدی دور بمانید. همان طور که در این مقاله به آن پرداختیم، یک متخصصص ایمپلنت خوب باید دارای ویژگیهایی نظیر برخورداری از دانش و مهارت بالا در کار خود باشد و علاوه بر آن بتواند با شما به خوبی ارتباط برقرار کند. توجه داشته باشید که هرگز در انتخاب یک متخصص ایمپلنت خوب، سهل انگاری نکنید.
سوالات متداول
به طور کلی چنان چه بیمار نیاز به درمانهای جانبی نظیر پیوند استخوان نداشته باشد و از روش ایمپلنت مرحله به مرحله استفاده شود، طول درمان در حدود ۶ ماه به طول میانجامد. در صورت استفاده از ایمپلنت فوری این زمان کوتاهتر خواهد بود و چنان چه نیاز به پیوند استخوان داشته باشید؛ این مدت تا یک سال نیز میتواند افزایش پیدا کند.
از آنجایی که انجام ایمپلنت دندان از حساسیت ویژهای برخوردار است، دندانپزشک نمیتواند این کار را انجام دهد و فقط یک متخصص ایمپلنت که دوره تخصصی را پس از دندانپزشکی عمومی، گذرانده باشد میتواند در این حوزه فعالیت کند. ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد؟
آیا دندانپزشک عمومی میتواند ایمپلنت انجام دهد؟