لیزر موهای زائد واژن (بیکینی)

وجود موهای زائد روی برخی از نقاط بدن، مانند ناحیه بیکینی می تواند موجب احساس عدم زیبایی و یا حس ناخوشایند در افراد شود. به همین دلیل بسیاری از افراد سعی می کنند با استفاده از تیغ، وکس، موم و… موهای ناحیه بیکینی را از بین ببرند. اما یک راه بهتر برای رفع موهای زائد وجود دارد و آن لیزر موهای زائد می باشد. لیزر بیکینی مزایای بسیاری نسبت به سایر روش های رفع موهای زائد دارد. در این مقاله به لیزر موهای زائد بیکینی و مزایا و عوارض این روش می پردازیم.

لیزر موهای زائد بیکینی چگونه انجام می شود؟

در لیزر موهای زائد بیکینی که معمولا طی چندین جلسه انجام می شود؛ اشعه لیزر با طول موج مشخصی به پوست ناحیه بیکینی تابانده می شود. این اشعه توسط رنگدانه های مو جذب شده و با اثر گذاری بر روی فولیکول های مو، موجب از بین بردن آن ها می شود. عملکرد لیزر بدون آسیب رساندن به بافت های اطراف صورت می گیرد و فقط بر روی فولیکول مو اثر می گذارد. لیزر موهای زائد واژن، معمولا طی چند جلسه انجام می شود و به مرور زمان موها به تدریج نازک تر شده و نهایتا از بین می روند.

عوارض لیزر موهای زائد واژن

به طور کلی عوارض لیزر موهای زائد واژن و عوارض جانبی بلند مدت آن به ندرت ممکن است رخ دهد. بسیاری از افرادی که لیزر بیکینی انجام می دهند، از این نظر که اشعه لیزر ممکن است، بر روی اندام های داخلی آن ها اثر بگذارد و موجب اختلال در ساختار سلولی شود و ناباروری یا سرطان را به دنبال داشته باشد؛ نگران هستند. در حالی که چنین چیزی ممکن نیست و اشعه لیزر فقط تا حد معینی به درون پوست نفوذ می کند و تنها ریشه موها را هدف قرار می دهد.

عوارض لیزر موهای زائد واژن می تواند کمی قرمزی و تاول باشد که آن هم با انتخاب بهترین مرکز لیزر در تهران می توانید به راحتی از بروز آن جلوگیری کنید.

لیزر موهای زائد بیکینی ضرر دارد؟

آیا لیزر بیکینی باعث سرطان می شود؟

لیزر موهای زائد بیکینی نمی تواند منجر به سرطان شود؛ زیرا پرتو لیزر جزو پرتوهای یونیزه محسوب نمی شود. پرتوهای یونیزه شامل اشعه ایکس، گاما و اشعه های هسته ای هستند؛ اما لیزر اینچنین نیست. اشعه قدرتمند لیزر وارد بافت پوست شده، پس از رسیدن به فولیکول مو؛ ریشه یا پیاز مو را سوزانده و از این طریق موجب از بین بردن موهای زائد می شود.

اشعه لیزر به قسمت های سطحی پوست تابانده می شود و نمی تواند تا عمق پوست نفوذ کند؛ بنابراین موجب جهش در DNA نمی شود. در صورتی که اشعه تا عمق پوست نفوذ کند و باعث ایجاد تغییرات در ساختار سلولی شود؛ ممکن است باعث سرطان شود. اما اشعه لیزر تنها فولیکول موهای زائد را هدف می گیرد.

آیا لیزر بیکینی باعث ناباروری می شود؟

اینکه لیزر بیکینی باعث ناباروری شود؛ فقط یک شایعه است و از صحت علمی برخوردار نیست. از آن جایی که اشعه لیزر با طول موج معینی فقط ریشه مو را هدف قرار می دهد و بیشتر از یک میلی متر به داخل پوست نفوذ نمی کند؛ نمی تواند به بخش های درونی بدن مانند تخمدان ها و سایر اندام های تولید مثلی زنان آسیب برساند؛ بنابراین موجب ناباروری نمی شود.

لیزر موهای زائد بیکینی چه عوارضی دارد؟

از آنجایی که هر روش درمانی، عوارض خاص خود را دارد؛ لیزر موهای زائد واژن نیز دارای برخی عوارض کوتاه مدت نظیر قرمزی و التهاب پوست، احساس خارش، التهاب فولیکول های مو و سوزش خفیف می باشد. چنانچه لیزر موهای زائد بیکینی توسط اپراتورهای ماهر و آموزش دیده انجام گردد؛ عوارض دیگری به همراه ندارد. عوارض لیزر موهای زائد نیز با گذشت یک الی دو روز از انجام لیزر، برطرف می شوند.

لیزر موهای زائد واژن چه عوارضی دارد؟

آیا لیزر موهای زائد بیکینی برای آقایان انجام می شود؟

به دلیل اینکه خانم ها نسبت به زیباتر شدن توجه بیشتری نشان می دهند؛ افراد زیادی تصور می‌کنند لیزر موهای زائد بیکینی فقط توسط زنان انجام می شود؛ در صورتی ‌که امروزه آقایان نیز از این روش درمانی برای از بین بردن موهای ناحیه تناسلی خود استفاده می کنند و لیزر درمانی به یک روش‌ موزدایی پرطرفدار در بین آقایان تبدیل شده است. لیزر موهای زائد آقایان برای ناحیه تناسلی هیچ خطری برای بیضه و اسپرم ها ندارد و در نابارور شدن آقایان بی تاثیر است.

عوامل موثر بر هزینه لیزر موهای زائد بیکینی

هزینه لیزر موهای زائد به عوامل متعددی بستگی دارد و نمی توان یک قیمت مشخص برای آن بیان کرد. از عوامل موثر بر هزینه لیزر موهای زائد بیکینی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تعداد جلسات لیزر موهای زائد بیکینی که با توجه به نوع پوست و موی هر فرد توسط پزشک تعیین می شود.
  • وسعت بخشی که تحت لیزر درمانی قرار می گیرد.
  • نوع دستگاه لیزر موهای زائد
  • میزان دستمزد پزشک و اپراتور لیزر
  • شهرت کیلینیک مورد نظر و موقعیت مکانی کلینیک

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد بیکینی کدام است؟

لیزر موهای زائد بیکینی فقط توسط یک دستگاه انجام نمی شود و می توان از دستگاه های مختلفی مانند الکساندرایت، دکا، پلاتینیوم و… برای این کار استفاده کرد. در این میان دستگاه لیزر دکا عملکرد موثرتری نسبت به سایر دستگاه ها در رفع موهای زائد دارد. به دلیل گران تر بودن دستگاه لیزر دکا، تمام کلینیک ها از آن استفاده نمی کنند. دکا بهترین دستگاه لیزر موهای زائد است که قادر به متوقف کردن تغذیه ریشه مو می باشد. عدم تغذیه ریشه مو باعث سرعت بخشیدن به روند از بین رفتن موها شده و تعداد جلسات مورد نیاز برای لیزر کاهش می یابد.

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد بیکینی
بهترین دستگاه لیزر موهای زائد بیکینی

مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد بیکینی

مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد بیکینی موجب بهبود عوارض لیزر و سرعت بخشیدن به روند درمان می شود. از این مراقبت ها می توان به موارد زیر پرداخت:

  • پس از لیزر درمانی، باید از دست زدن به ناحیه تحت درمان اجتناب کرد. به دلیل التهاب پوست پس از لیزر، دست زدن به آن می تواند موجب خارش یا سوزش شود.
  • به دلیل اینکه لیزر از طریق انرژی گرمایی پیاز مو را می سوزاند؛ دمای ناحیه تحت لیزر بالاتر می رود. قرار دادن کمپرس یخ بر روی محل مورد نظر می تواند به کاهش التهاب آن کمک کند.
  • پس از انجام لیزر، از شیو کردن ناحیه بیکینی تا سه روز پس از درمان، خودداری کنید. شیو کردن موجب دست نخورده ماندن فولیکول های مو شده و اثر درمان را کاهش می دهد. همچنین تا اتمام درمان و کامل شدن جلسات لیزر از اپیلاسیون، بند، وکس و… برای کندن موهای زائد استفاده نکنید.

اقدامات مهم قبل از لیزر بیکینی

انجام دادن یک سری اقدامات قبل از لیزر بیکینی موجب افزایش تاثیر لیزر شده و به روند درمان سرعت می بخشد. از این اقدامات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شیو ناحیه تناسلی با تیغ: بهتر است دوازده تا بیست و چهار ساعت قبل از انجام لیزر، ناحیه مورد نظر را شیو کنید؛ این کار باعث افزایش اثر اشعه لیزر بر روی فولیکول های مو می شود.
  • حمام رفتن و دوش گرفتن: از آنجایی که رعایت بهداشت پیش از لیزر مهم است، حتما قبل از جلسه لیزر، دوش بگیرید و برای شستشوی واژن از شوینده هایی با PH مناسب استفاده کنید.
  • اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور خورشید: قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید باعث کاهش اثرگذاری لیزر می شود و درمان را بی فایده می کند.
  • پوشیدن لباس آزاد، نرم و راحت: از پوشیدن لباس های زیر تنگ به دلیل افزایش اصطکاک و تحریک پوستی، خودداری کنید.

لیزر موهای زائد بیکینی چند جلسه طول می کشد؟

با توجه به بدن هر فرد و نوع پوست و موی او تعداد جلسات لیزر موهای زائد بیکینی برای افراد متفاوت است. ممکن است فردی طی پنج جلسه تمام موهای زائد ناحیه بیکینی خود را از دست بدهد؛ اما فردی دیگر به هشت جلسه لیزر نیاز داشته باشد. معمولا پس از پنج الی هشت جلسه، هشتاد درصد موها از بین می روند.

لیزر موهای زائد بیکینی چند جلسه طول می کشد؟

تفاوت لیزر بیکینی با لیزر برزیلی چیست؟

منظور از لیزر بیکینی ناحیه ای است که تا سه اینچ بیرون از خط شُرت قرار دارد. همچنین با توجه به ترجیحات شخصی، در لیزر بیکینی، بعضی از نواحی مانند قسمت بیرونی واژن و بالای ناحیه تناسلی نیز ممکن است تحت درمان قرار بگیرند.

لیزر برزیلی نسبت به لیزر بیکینی، قسمت های بیشتری را مانند خط باسن و لبه های واژن تحت پوشش قرار می دهد. همچنین در این روش موهای بالای ناحیه تناسلی، به شکل یک خط باریک باقی می ماند.

آیا لیزر موهای زائد بیکینی باعث سفید شدن واژن می شود؟

به طور معمول لیزر موهای زائد بیکینی، تغییری در رنگ پوست ناحیه بیکینی ایجاد نمی کند. اما در مواردی ممکن است لکه های تیره روی پوست ایجاد شود که پس از چند روز برطرف خواهد شد. روشن تر به نظر رسیدن واژن پس از لیزر درمانی به دلیل رفع موهای زائد در آن قسمت است.

آنچه در مقاله لیزر بیکینی خواندیم:

لیزر موهای زائد بیکینی یکی از روش های محبوب، دائمی و کم دردسر برای رفع موهای زائد این ناحیه است که این روزها بین خانم ها و آقایان بسیار رواج یافته است. در این مقاله به لیزر موهای زائد واژن و هر آن چه لازم است در این خصوص بدانید، پرداختیم. در پایان به یاد داشته باشید، با انتخاب یک کلینیک لیزر خوب و انجام لیزر نزد اپراتورهای مجرب و ماهر، می توانید بدون نگرانی از عوارض و صدمات لیزر، از شر موهای زائد خود خلاص شوید.

آیا لیزر ناحیه بیکینی خطرناک است؟

خیر، اشعه لیزر تنها تا عمق معینی در پوست نفوذ می کند و به فولیکول مو آسیب می رساند. این اشعه نمی تواند موجب تغییر ساختار سلولی یا آسیب به اندام های داخلی مانند رحم یا تخمدان ها شود.

عوارض لیزر موهای زائد واژن چیست؟

چنان چه لیزر توسط اپراتورهای ماهر و باتجربه انجام شود؛ به جز چند عارضه خفیف و زودگذر مانند سوزش، خارش و التهاب و قرمزی پوست، عوارض دیگری به دنبال نخواهد داشت؛ این عوارض نیز پس از چند روز برطرف می شوند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *