لیزر موهای زائد پا + قیمت ۱۴۰۲ و مراقبت ها

همه افراد دوست دارند، پاهایی زیبا و با پوستی صاف، و براق داشته باشند که عاری از هرگونه موهای زائد باشد. داشتن پاهایی زیبا چه برای افراد عادی و چه برای افرادی که فعالیت‌های ورزشی انجام می‌دهند، بسیار خوشایند است و شما را از پوشیدن جوراب شلواری‌ها یا جوراب‌های بلند در محیط منزل یا باشگاه و… بی‌نیاز می‌کند.

اما برطرف کردن موهای زائد پا با روش‌های موقتی، یک فرایند وقت‌گیر و دشوار می­باشد. همچنین استفاده از تیغ و ژیلت می‌تواند باعث ایجاد زخم و التهاب‌های پوستی در پاها شود، که این امر زیبایی پا را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

خوشبختانه با ظهور تکنولوژی لیزر و روی آوردن مردم به استفاده از این فناوری نوین برای برطرف کردن موهای زائد پا، امروزه می‌توان به راحتی و برای همیشه از شر موهای زائد خلاص شد. لیزر موهای زائد پا به عنوان یک روش جدید و ایمن، می­تواند بدون آسیب و عوارض خاصی، موهای زائد را ریشه کن ‌کند. نتیجه لیزر موهای زائد پا، داشتن پاهایی زیبا، براق و بدون موی زائد است. در این مقاله به شرح لیزر موهای زائد پا، عوارض و نکات مراقبتی آن می‌پردازیم؛ با ما همراه باشید.

لیزر موهای زائد پا چگونه انجام می‌شود؟

لیزر موهای زائد پا یک راه پیشرفته و مدرن است که در آن از تکنولوژی لیزر برای زدودن موهای زائد استفاده می‌شود. همان طور که از نام این روش مشخص است، با تاباندن اشعه لیزر به قسمتی از پوست که می‌خواهند موهای زائد آن را از بین ببرند، انجام می‌گیرد. اشعه لیزر از جنس نور است و انرژی آن توسط رنگدانه یا ملانین موجود در فولیکول مو جذب می‌شود. پس از تبدیل انرژی نور به گرما، فولیکول مو سوزانده می‌شود و به این ترتیب رشد موهای زائد کند شده و به تدریج کاملا متوقف می‌شود.

نحوه انجام لیزر موهای زائد پا

چه کسانی نمی توانند پاهای خود را لیزر کنند؟

به طور معمول، همه افراد می‌توانند از لیزر موهای زائد پا برای ریشه کن کردن موهای زائد خود استفاده کنند. مگر اینکه فردی دچار بیماری یا حساسیت‌های پوستی باشد، یا زخم باز، عفونت و… بر روی پوست خود داشته باشد؛ در این صورت بهتر است این کار را انجام ندهد.

به یاد داشته باشید که آن چه تاثیرگذاری لیزر را تعیین می‌کند، نوع پوست و رنگ موی موهای زائد شما می‌باشد. به این معنی که اگر دارای پوست روشن و موهای زائد تیره هستید، اثربخشی لیزر برای شما بسیار بیشتر خواهد بود و به سرعت از لیزر نتیجه می‌گیرید. اما چنان چه موهای زائد شما بور و روشن است و یا پوستتان خیلی تیره است؛ لیزر تاثیر زیادی بر روی موهای زائد شما نخواهد داشت و باید تعداد جلسات بیشتری را سپری کنید.

در افرادی که دارای موهای زائد کرکی و نازک هستند، لیزر موهای زائد پا نه تنها اثربخش نخواهد بود، بلکه حتی می‌تواند باعث افزایش موهای زائد  شود. بنابراین به این افراد نیز توصیه می‌شود که از انجام لیزر خودداری کنند. معمولا پزشک با انجام یک تست، پیش از شروع جلسات لیزر، با تشخیص نوع پوست و موی شما، میزان اثرگذاری لیزر موهای زائد را مشخص می‌کند.

علاوه بر موارد فوق، به افراد باردار یا کسانی که قصد بارداری دارند، توصیه می‌شود از انجام لیزر خودداری کنند. همچنین انجام لیزر در دوران شیردهی، پیشنهاد نمی‌شود، زیرا در این دوران، تعادل هورمون‌های بدن دچار تغییر می‌شود.

افراد ممنوع برای لیزر موهای زائد پا
کدام افراد نباید لیزر موهای زائد پا انجام دهند؟

لیزر موهای زائد پا به چند جلسه نیاز دارد؟

اینکه به چند جلسه لیزر برای موهای زائد پا نیاز دارید، به عوامل مختلفی بستگی دارد که باید مورد بررسی قرار بگیرند. جنسیت فرد می‌تواند در این مورد تاثیرگذار باشد؛ با توجه به اینکه آقایان دارای موهای زائد ضخیم‌تری هستند، ممکن است به تعداد جلسات بیشتری نیاز داشته باشند. همچنین اینکه کدام ناحیه از پاها مورد لیزر قرار می‌گیرد و یا وسعت آن ناحیه چقدر است، می‌تواند تعداد جلسات مورد نیاز را تغییر دهد.

علاوه بر این، حجم و نوع موهای زائد عامل مهمی برای تعیین تعداد جلسات مورد نیاز می‌باشد. عوامل دیگری نظیر همچون رنگ پوست و مو، سابقه پزشکی فرد، میزان ضخامت و تراکم موها، سابقه استفاده از لیزر و… می‌توانند در روند درمان و جلسات مورد نیاز تاثیر گذار باشند.

به طور کلی از آنجایی که حجم موهای زائد پا از قسمت‌های دیگر بدن بیشتر است و سطح پاها نیز ناحیه بیشتری از بدن را در بر می‌گیرد، لیزر موهای زائد از سایر قسمت‌های بدن بیشتر زمان می‌برد. با تابش اشعه لیزر به ریشه موهای زائد، فولیکول‌های مو تخریب می‌شوند، اما این تخریب چنین نیست که در یک جلسه لیزر و با یک تابش، رشد موها متوقف شود. به همین دلیل فرد به تعداد جلسات بیشتر و تکرار تابش لیزر نیاز دارد تا زمانی که موهای زائد کاملا برطرف شوند.

به طور کلی می‌توان گفت، فرد برای لیزر موهای زائد پا حداقل به ۶ جلسه درمانی نیاز دارد. اما ممکن است پزشک بسته به نوع پوست و موی فرد و عوامل دیگر، ۸ تا ۱۲ جلسه لیزر درمانی را برای فرد در نظر بگیرد. فاصله بین جلسات می‌تواند یک ماه یا بین ۶ تا ۸ هفته باشد. در بیشتر موارد پس از دو یا سه جلسه از شروع لیزر درمانی، نتایج قابل مشاهده است، اما باید تا انتها درمان را تکمیل کرد.

تعداد جلسات لیزر پا چقدر است؟

نتیجه لیزر پا چقدر ماندگاری دارد؟

میزان ماندگاری نتایج لیزر، با توجه به شرایط پوست و موی هر فرد متفاوت است؛ پس از اتمام یک دوره درمان، بیشتر افراد دیگر شاهد رشد موهای زائد پای خود نخواهند بود؛ اما برای برخی دیگر ممکن است نیاز به دوره‌های متناوب لیزر وجود داشته باشد تا موهای زائد پا کاملا رفع شوند. این تکرار دوره‌ها حتی ممکن است سال‌ها طول بکشد. بنابراین نمی‌توان ماندگاری مشخصی برای نتایج لیزر موهای زائد پا بیان کرد.

اکثر افراد پس از یک دوره لیزر و با شارژ گاه به گاه لیزر، می‌توانند نتیجه ماندگار آن را مشاهده کنند. انجام شارژ لیزر و تکرار آن، موجب کاهش رشد موهای زائد پا خواهد شد و به تدریج نتایج ماندگارتر می‌شوند.

اقدامات مهم قبل از لیزر موهای پا

  • یک روز قبل از انجام لیزر، موهای زائد پای خود را با تیغ اصلاح کنید تا هیچ مویی بر روی پوست باقی نماند. باقی ماندن مو بر سطح پوست موجب کاهش اثربخشی لیزر خواهد شد.
  • از حدود یک ماه پیش از جلسات لیزر درمانی، از هیچ‌گونه روشی که باعث از ریشه درآمدن مو می‌شود، برای اصلاح موهای زائد خود استفاده نکنید. روش‌هایی مانند موم، بند انداختن، وکس و… از این دسته هستند.
  • از حدود یک ماه قبل از لیزر، برای برنزه کردن اقدام نکنید و از آفتاب گرفتن یا سولاریوم دوری کنید، زیرا موجب ایجاد التهاب و سوختگی در پوست خواهد شد.
  • چنانچه دارای مشکلات هورمونی مانند تخمدان پلی کیستیک، بیماری‌های تیروئید و پریود‌های نامنظم هستید، به پزشک اطلاع دهید.
  • همچنین در صورت داشتن سابقه تبخال و دیابت قبل از لیزر درمانی با پزشک متخصص مشورت کنید.
  • چنان چه از داروی خاصی استفاده می‌کنید، پیش از آغاز لیزر درمانی به پزشک خود اطلاع دهید.
  • چنان چه هر نوع مشکل پوستی فعال مانند جوش‌های چرکی، تبخال، اگزما، کهیر، زگیل و… دارید، به پزشک بگویید.
  • از حدود یک ماه پیش از لیزر از استعمال کرم‌های لایه بردار بر روی پوست خود خودداری کنید.
  • می‌توانید برای کاهش درد لیزر، نیم ساعت تا یک ساعت قبل از آغاز جلسه، از کرم‌های بی‌حسی استفاده کنید.

مراقبت‌های لازم بعد از لیزر موهای زائد پا

  • پس از جلسات لیزر باید به مدت دو هفته از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید و یا استفاده از سولاریوم پرهیز کنید.
  • بلافاصله پس از جلسه لیزر، از هیچ روشی برای رفع موهای زائد پا استفاده نکنید.
  • تا ۴ ساعت پس از جلسه لیزر از حمام کردن و یا رفتن به استخر و سونا اجتناب کنید.
  • بعد از جلسه لیزر در معرض حرارت قرار نگیرید.
  • چنانچه احساس درد یا سوزش دارید، کمپرس سرد بر روی ناحیه درمان قرار دهید.

قیمت لیزر موهای زائد پا در ۱۴۰۲چقدر است؟

قیمت لیزر موهای زائد پا به عوامل زیادی مانند حجم و تراکم موهای زائد، تعداد جلسات درمان، نوع دستگاه مورد استفاده و میزان مدرن و پیشرفته بودن آن، تعرفه کلینیک مورد نظر، سطح مهارت و تجربه کادر درمانی و… بستگی دارد.

چنان چه لیزر موهای زائد پا را در یک مرکز درمانی مجهز با تجهیزات پیشرفته و کادر درمانی مجرب انجام دهید، بدیهی است که هزینه بالاتری باید بپردازید، اما نتیجه رضایت بخش و سلامتی خود را تضمین می‌کنید. به طور کلی به دلیل وسعت ناحیه پا و ضخیم‌تر بودن موهای آن، هزینه لیزر موهای زائد این قسمت نیز بیشتر است.

قیمت لیزر دست و پا
قیمت لیزر دست و پا چقدر است؟

جدی‌ترین عوارض لیزر موهای زائد پا

لیزر موهای زائد پا یک روش ایمن است که در صورت درست انجام شدن و استفاده از دستگاه لیزر مناسب، عارضه جانبی خاصی به دنبال ندارد. کمی احساس سوزش در هنگام انجام لیزر و التهاب و قرمزی پوست از عوارض معمول و زودگذر لیزر هستند که جای نگرانی ندارند؛ اما در صورت انجام این کار در مراکز غیر معتبر، ممکن است عوارضی مانند سوختگی، تاول، تغییر رنگ پوست، عفونت و… را به دنبال داشته باشد.

لیزر موهای زائد پا درد دارد؟

به دلیل اینکه در فرایند لیزر از انرژی گرمایی برای سوزاندن ریشه مو استفاده می‌شود، برخورد این گرما با پوست، می‌تواند احساس گز گز شدن یا سوزش خفیف را در فرد به وجود آورد. البته آستانه تحمل درد افراد متفاوت است و برخی افراد ممکن است درد بیشتری را احساس کنند. با مراجعه به بهترین مرکز لیزر موهای زائد، به دلیل دارا بودن جدیدترین و بهترین دستگاه های لیزر دارای سیستم کولینگ، عوارض لیزر موهای زائد کم خواهد شد.

دستگاه‌های مناسب برای لیزر موهای پا

از دستگاه‌های مناسب برای لیزر موهای زائد پا، می‌توان به الکساندرایت و اندیاگ اشاره کرد. یک انتخاب عالی برای لیزر موهای این ناحیه، دستگاه لیزر سایناشور آمریکا می‌باشد؛ این دستگاه طیف وسیعی از انواع پوست و مو را در بر می‌گیرد. برخورداری از سیستم خنک کننده موجب کاهش درد ناشی از حرارت بالای اشعه لیزر خواهد شد. در مقاله بهترین دستگاه لیزر موهای زائد به معرفی بهترین و جدیدترین دستگاه ها پرداخته ایم.

آنچه در مقاله لیزر موهای زائد پا خواندیم:

داشتن پاهایی عاری از موی زائد و صاف آرزوی هر فردی است؛ موهای زائد پا از ضخامت و حجم بیشتری برخوردارند و شیو کردن هر روزه آن‌ها مشکلات خاص خود را دارد. لیزر موهای زائد پا یک روش عالی و ایمن برای از بین بردن موهای این ناحیه می‌باشد که معمولا نیاز به سپری کردن جلسات لیزر درمانی بیشتری نسبت به سایر نواحی بدن دارد و هزینه آن نیز کمی بیشتر است.

آیا لیزر موهای زائد پا عوارض دارد؟

چنان چه لیزر نزد افراد ماهر و در کلینیک معتبر انجام شود، عارضه خاصی به جر کمی التهاب و قرمزی، به همراه نخواهد داشت.

هزینه لیزر موهای زائد پا چقدر است؟

هزینه لیزر موهای زائد پا نسبت به سایر بدن ممکن است بیشتر باشد، اما قیمت قطعی آن با توجه به عواملی مانند نوع پوست و موی فرد، نوع دستگاه لیزر، میزان تجربه و مهارت تیم درمانی و… تعیین می‌شود.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *